Helt slut!! Första Bodypump passet på ett ...

Helt slut!! Första Bodypump passet på ett par år och man tror att man är i samma form som innan. Ont i morgon? Troligtvis. Yoga klockan åtta hursomhelst, även om jag får krypa dit...


Just nu...

img_6818 (MMS)

Just nu...


Sommartid & våren snart på ingång

Bild lånad från nätet.

Todelooo!!

Måndag igen och en timme mindre helg blev det för oss. Å andra sidan är ljuset hos oss något längre på dagarna och det är bara en tidsfråga tills värmen behagar att krypa fram och värma våra frusna kroppar.
Vädergudarna har visat upp sig från sin bästa sida den senaste veckan, men man får passa sig. Även om solen skiner för fulla muggar är det stundvis riktigt bitande iskyla. För min del, kommer vårjackan att få hänga på galgen en liten stund till...
Gårdagen spenderades här hemma på sofflocket och tv:n gick varm. Är för tillfället beroende av en ny polisserie vid namn Blue Bloods, så avsnitt efter avsnitt har betats av, av bara farten. Ni vet, man ser ett avsnitt och sen måste man bara se ett till och ett till och ett till...
Om någon timme är det dags att ta fram kycklingfiléerna och börja förbereda kvällens middag: Kyckling, ris och spicy chili. Spicy är bra för ämnesomsättningen, sägs det! Och det gillar vi, eftersom det är invägning på fredag igen. Det går neråt, sakta men säkert.
Har även bokat in mig på veckans första träningspass ikväll. En halvtimmes spinning och en halvtimmes core ska jag "unna" mig denna måndag.

It´s a girl!!

Tidigt igår morse kom det lilla flickebarnet äntligen till världen! 52 cm lång var hon och vägde 3920 g.
Stort grattis till Barbamamman och Andreas!!

Lördagsmys på egen hand

Lördagsmys på egen hand är faktiskt väldigt skönt ibland. När man varit så oerhört social hela veckan, tycker jag att det är en ren befrielse att slippa umgås med någon annan än sig själv en lördagkväll då och då.

Då har man återigen gjort ett gott dagsverke och kan nu äntligen njuta av att det faktiskt är helg igen.
Denna lördagkväll tillbringar jag som sagt med mig själv och bara mig. Köpte med mig lite varmrökt lax, potatissallad och en klick chiliaioli från charkdisken på Ica och blandade snabbt ihop en liten sallad med fetaost till detta. Nu ska jag njuta av ett halvt glas knastertorrt, vitt Bourgogne vin, även om det kostar mig några points. Man ska unna sig gott även om man, som jag, går på diet. Tränar nog bort en stor del av detta i morgon...
Ska till och med avnjuta min middag i soffan, vilket inte händer speciellt ofta. Ett eller två avsnitt av House får hjälpa mig att spendera denna kväll eller man kanske skulle ta och se en film istället...?
Vad hittar ni på ikväll?

En liten gnutta hall...

Får ibland önskningar på att visa upp fler bilder på mitt hem, så nu får ni som är intresserade, se en gnutta hall.
Gillar inte att ha så mycket saker framme för det blir bara stökigt och stökigt gillar jag INTE. Jag lever efter devisen "Var sak har sin plats" och kan bli på riktigt dåligt humör av oordning.

En färsk och fräsch Fredskalla fick ta plats i den höga golvkrukan i hallen. Gillar verkligen fredskallor, de är så otroligt lättskötta och dessutom bidrar de ju med syre.
Det spelar inte så stor roll om man reser bort i ngn vecka och bladen slickar krukkanterna när man kommer hem, för att man glömt att vattna.  En stänk med vatten och några timmar senare är de som vanligt igen. Kan knappast bli bättre... Perfekt, med andra ord, för de som inte är begåvade med gröna fingrar.

Enjoying the moment.

Gårdagens tidningsskörd ligger och väntar på mig, så jag ska nog ta mig en kopp kaffe och krypa upp i den stora fåtöljen och börja bläddra lite lätt. Det dimper ner nya tidningar var och varannan dag numera, då jag helt glömt bort vad jag prenumererar på och vilka prenumerationer som har gått ut. Vill passa på att tipsa om Tidningskungen, som alltid har en massa bra erbjudanden och det bästa av allt är, att man slipper säga upp prenumerationerna när man tröttnar, eftersom man hos de inte behöver tillsvidareprenumerera. "What you pay for is what you get" helt enkelt. Kika in, de har de mesta i tidnings och magasinväg.
Klockan åtta är det yogadags igen, men fram till dess ska jag som sagt bläddra i tidningarna och eventuellt se ett avsnitt av någon serie. Soffpotatis, fram till yogan - det är min melodi denna eftermiddag!!

Stånk och stön...

Alla Yankee Candles doftljus har fått gå i ide en stund till förmån för Shearer Candles White Jasmine Tea.
Vet inte vad det är för fel på mig egentligen, för fina doftljus har alltid en tendens att vilja följa med mig hem när jag är på stan...
Det värsta jag vet, ni får ursäkta mig nu, är när man kommer hem till en del hem och det luktar instängt. Så vill inte jag ha det hemma hos mig. Milda doftljus eller klorin får det gärna lukta hos mig. Ja, jag vet. Jag är knäpp!!

Stånk och stön, säger jag bara. Har precis kommit innanför dörren, efter ett kombopass i Sjöstadshallen.
Idag blev det både spinning och core och jag blir konstant påmind om att jag har sjukt dålig kondition, att jag inte är 20 längre och dessutom stel som ett kassaskåp! Det är härligt nästan jämt...
Jag måste dock säga att det blir lättare och lättare för varje gång jag masar mig iväg, att sätta den där rutinen med bra mat och träning igen, så snart kan vi ju hoppas att det återigen är en naturlig del av min vardag. Det har det inte varit de senaste 1,5 åren, så det är förbaskat tungt.
Nu blir det gulaschsoppa till middag med ett par kalkonknäckisar och sen dusch och nedvarvning. I morgon är säkerligen en ny, alldeles fantastisk dag!!
Kram på er ♥

Turist i sin egen stad

Vad hittar man på en ledig, solig tisdagförmiddag i Hufvudstaden?
Jo, man kan, för 130 kronor, ta sig en tur längs med utsidan av Ericsson Globe.
130 meter ovanför havet och du får en helt oslagbar utsikt över Stockholm sett från alla väderstreck.
Är det värt pengarna? Nja, men nu har vi iallafall sett det...

De specialdesignade glaskupolerna rymmer 16 personer, men eftersom vi var tidigt ute, så kunde vi röra oss fritt i kupolen och fota från alla vinklar.

Skyview kupolen på väg upp...

Milsvid utsikt över staden. Närmast ser vi dock delar av Södermalm.

Hammarby Sjöstad visar, i mitt tycke, inte upp sitt bästa fejs från toppen av Globen.

Sandra och Jenny i Stockholms tristaste köpcentrum, Globen City Shopping.
Inte undra på att de ser halvt sammanbitna ut... Men snart vankas det lunch.

Pigg som en pelikan

Pelargoner är normalt inte min grej, men den här tyckte jag var jättefin, så den följde med hem från besöket på Plantagen i fredags. Kritvit, med pyttelite rosa strimmor i blomman. Kommer tyvärr inte ihåg exakt vilken art det är, men fin är den - än så länge...
Nio plusgrader visar den digitala termometern här hemma och det ser ut att bli en alldeles underbart soldränkt dag igen. Turligt nog är jag ledig och kan njuta av detta med full kraft.
Gick återigen upp i ottan trots att jag svurit för mig själv att jag skulle ta sovmorgon idag, men det verkar vara fullt omöjligt. När jag slog upp ögonen, kände jag mig pigg som en pelikan och sträckte mig efter mobilen för att titta på klockan och konstaterade att hon bara var 05:58. Det är nog bara att inse att sovmorgnar inte är något för mig...
Är inne på min andra kopp kaffe och jobbar på att bli sugen på lite frukost. Ska nog ta en tallrik med Verums hälsofil Vanilj/Passion och skiva i en banan eller nåt, bara för att... Det är fortfarande svårt att få till det här med frukostar. Igår glömde jag helt bort den, vilket inte är så bra, nu när jag börjat mitt nya liv och allt. Tyckte väl att det var lite konstigt att jag var klar så tidigt, men trodde att jag varit extra effektiv i mina morgonbestyr helt enkelt. Det slog mig inte förrän jag varit på jobbet i drygt en timme, att jag helt glömt bort att äta...
Jag ska nog ta och sätta igång en maskin tvätt, hoppa in i duschen och fundera över vad jag ska hitta på idag. Inga direkta planer än så länge, men till kvällen blir det ett 75 minuters yogapass igen. Har lite lätt träningsvärk från lördagens långyoga, men den jobbar vi bort idag. Eller inte...
Ha en alldeles fantastisk tisdag, det ska jag försöka ha... Kram

Söndagspromenad i Sjöstaden


Söndagens lilla promenad längs med kajen till det nya området Henriksdalskajen/Henriksdalshamnen var helt fantastisk. Solen värmde så behagligt och trots att klockan endast var halv elva på förmiddagen, hade fler än jag kommit på den lysande idén att strosa runt bland husen eller sitta längs med kajen och lapa sol.
Upptäckte att färjan till Södermalm fått en hållplats här och det är ju skönt med tanke på att man annars får gå runt halva Sjöstaden för att komma till färjeläget.


Just nu...

Just nu: Pasta med klassisk köttfärssås och en liten fetasallad vid sidan av.
Strax: Söndagsfilmen, The Next Three Days med Russel Crowe.

Note to myself

I april släpper Ikea en alldeles underbar ny servis med namnet Skyn.
Gillar de böljande formerna skarpt och ännu mer gillar jag priset på denna servis. Det mesta i serien ligger under hundralappen per styck och det är ju inte helt fel. Vill ha...
Det enda jag inte gillar är att jag inte riktigt har plats för en ny servis här hemma - hur ska jag lösa det? Hi, hi, allt brukar ordna sig på ett eller annat sätt.
Bilden är lånad från Livet hemma.

I shoppingpåsen hittar man...

Fredagens lilla shoppingtur till Iittalas Outlet i Gustavsberg resulterade i en kasse smått och gott.
Vita skålar från Rörstrand som kan användas till lite allt möjligt fyndades för ynka 19:- styck, de grå Iittala skålarna för 49:-, servetter i härlig sommarfärg (vattengrön) och ytterligare ett par hallonkivisar fick följa med hem.
Egentligen hade jag bara tänkt köpa med mig en kivilykta hem, men när jag betalat mina fynd, kom jag på att jag hade en 100 kronors rabattkupong i plånboken, så jag fick springa in i butiken igen och roffa åt mig en till...

Underbara lördag

Vilken underbar start på helgen! Kan inte bli annat än glad och inspirerad.
Träningskläderna är på och strax bär det av mot ett 90 minuters yogapass i Sjöstadshallen. Måste ju tjäna in lite aktivitetspoints till kvällen, så att jag kan äta tacos med gott samvete.
Vi hörs nog igen när jag är tillbaka från träningspasset - harmonisk och uppfriskad!!

Just nu: De små marmeladburkarna från St Dalfour kunde jag bara inte motstå, när jag var och storhandlade i förra veckan. Jag som inte ens äter marmelad, men det är jag i ett nötskal. Ibland kan jag införskaffa såna här saker i rent dekorationssyfte...



Efter dagens lilla shoppingtur till Iittal...

img_5614 (MMS)

Efter dagens lilla shoppingtur till Iittala Outlet i Gustavsberg, svängde jag och Jenny förbi Barbamamman ute på Ingarö för en liten fika.  Under de två timmarna vi var där hade vädret slagit om helt och nu har vi åter vinter här i Huvudstaden. Så deprimerande.. Nu en snabb vända in på Plantagen på Värmdö Marknad. Varenda växt sjunger på sista versen i mitt hem för närvarande. Vet inte riktigt hur jag lyckats med det!!


För en som jag, som inte är en frukostmänn...

img_3627 (MMS)

För en som jag, som inte är en frukostmänniska, är en Smoothie den perfekta frukosten. Gott, snabbt och effektivt! Nu bär det av för en lååång arbetsdag, men i morgon har jag faktiskt unnat mig en ledig dag och dessutom är det ju inte min jobbhelg. Får se vad jag ska hitta på. Skönt ska det iallafall bli!! Ha en härlig solig torsdag och på återseende.


Zip-a-dee-doo-dah, zip-a-dee-ay....

Middagen, eller kvällsmålet man kanske ska kalla det består idag av två rågkusar med ost, tomat, avocado och alfalfagroddar. Det hela sköljs ner med ett glas apelsin och grapejuice. Light och gott - det gillar jag!!

Zip-a-dee-doo-dah, zip-a-dee-ay.... Så kände jag när jag klev ut ur sovrummet tidigt i morse och möttes av solstrålarna som lös rakt in i mitt kök och vardagsrum. Gick och sjöng sången i mitt huvud hela morgonen och trots att jag spenderat i princip tolv timmar inomhus, så tycker jag nog att dagen varit fantastisk. Tänk vilken inverkan lite solsken har på en efter dryga 5 månader av mörker!!
Nu blir det till att få i sig lite mat och efter det blir det lite slöande i soffan innan det är hög tid att krypa ner.
Som ni kanske läst här på bloggen så startade jag ju mitt Viktväktarprojekt för en vecka sedan och hittills har det gått som en dans. Lite väl lätt kanske? Sitter och väntar på att bli attackerad av ett "junkfood" sug utan dess like, men än har det inte hänt. Har till och med lyckats peta i mig frukost alla dagar sen jag började i förra veckan. Kors i taket!! Däremot har jag varit lite slö med träningen. Har fortfarande inte bestämt mig för vilka dagar jag ska satsa på och då blir det lite si och så med den saken. Snart kopplar vi på det också. Jag känner mig faktiskt rätt motiverad just nu. Härligt!!
Ha en skön kväll och på återseende, hoppas jag!!

 

 





Välkommen vecka 11

Välkommen vecka 11!!
Det blev en liten shoppingsväng in på Åhléns i förmiddags, efter att jag varit och hjälpt mina kollegor på Ringen i några timmar. Var ute efter enhetliga, inte alltför breda fat att ställa olja-och vinägerflaskorna på och jag hittade dessa för 65 kr styck. För tillfället står där även en portvinsflaska, eftersom jag ska använda en skvätt till kvällens middag - älgskavsgryta. Magert och förhoppningsvis jättegott.

Shit!! Vad var det som hände egentligen? G...

img_4179 (MMS)

Shit!! Vad var det som hände egentligen? Gick som vanligt upp vid sextiden i morse trots att jag gick och lade mig efter ett igår. Satte på några koppar kaffe och lullade runt en stund, men bestämde mig för att lägga mig i sängen och vila någon timme till. Vaknade vid 12:30 och fattade inte riktigt vad som hänt. Kände mig rätt mör, på vägen hem från det lilla bluesgiget på kvarterskrogen Backstreet i Johanneshov, men grabbarna var jätteduktiga, så det var väl spenderade timmar en lördagkväll. Jag har iallafall tagit en promenad till Konsum här i Sjöstaden och lagat en något sen lunch bestående av en pestopastasallad med chilimarinerad kyckling, basilikamozzarella, fetaost, tomater, rödlök,alfalfagroddar och en blandning av maché och ruccolasallad i botten. Supergott!! Nu blir det filmtajm i soffan och det lutar starkt åt en komedi ikväll. Little Fockers, som jag längtat efter länge!! Kram


Om nu gårdagens morgon var grå och trist, ...

Om nu gårdagens morgon var grå och trist, så är dagens raka motsatsen! Nu är jag verkligen inte inspirerad att tillbringa dagen på jobbet och dessutom ska vi inventera efter stängning. Bättre saker kan man ju tänka sig att göra en dag som denna... Kvällen kommer dock att bli behagligare och gå i bluesens tecken, då några av oss på jobbet ska iväg och spana in en kollegas band som spelar på ett hak i Johanneshov. Ingen Mello för min del ikväll alltså!! Ha en skön lördag, vad ni än beslutar er för att göra! Kram


Nyanser av grått

Nya tulpaner på köksbordet denna vecka.

Vaknar upp till ytterligare en riktigt gråmulen dag här i huvudstaden. Det är nästan så att man blir lite deprimerad av de olika nyanserna av grått, vi fått stå ut med de senaste dagarna. Tur att jag får tillbringa de närmsta tolv timmarna inomhus jobbandes.
Ha en skön fredag, hörruni, så ses vi kanske senare ikväll!

Torrfoder

Frukosten liknar verkligen torrfoder för hundar...♥

Första VV dagen avklarad!!

Nytt på doftljusfronten här hemma. Shearer Candles Orange Cinnamon doftar alldeles ljuvligt och matchar dessutom kaklet i köket alldeles perfekt...

Ja, det gick ju alldeles galant - att klara av den allra första Viktväktardagen menar jag. Tänk om alla dagar framöver går lika smidigt, då kommer ju min viktminskningsresa att vara lätt som en plätt. Mina stora utmaningar den närmsta tiden kommer helt klart att vara, att få i mig frukost (är ingen frukostmänniska, en kopp kaffe eller två, är alldeles lagom i mitt tycke), masa mig iväg till träning lite mer regelbundet än tidigare och att avstå från "junk food". Nu gäller det att stålsätta sig de närmsta veckorna, därefter flyter det på av bara farten. Det sägs att det tar 100 dagar att ändra ett beteende och det är väl i princip så länge jag räknat att det ska ta för mig att bli av med överskottet jag samlat på mig under betydligt längre tid än så...

Nu ska jag ta och peta i mig lite frukost i form av några deciliter vaniljyoghurt ackompanjerat av fullkornshavreringar med jordgubbar och hallon och lunch ska jag hinna med innan det bär av mot HK och medarbetarsamtal med Chefen. Måste samla ihop handlingsplaner, målbilder, utbildningsplaner mm, för det går inte att komma oförberedd till ett möte. Min chef är alldeles för väl förberedd för att man ska kunna svamla sig igenom samtalet. Som tur är, har jag varit på banan sedan någon vecka tillbaka eftersom vi fick boka om mötet på grund av att han fick en släng av influensan.
Nä, off we go!!
Ses när vi ses och hörs när vi hörs.


Have a Happy Semmeldag!!

Mums...
Bild från Fotoakuten.se

Då var det återigen dags för den stora Semmeldagen eller Fettisdagen som den också kallas. I min almanacka återfinns även en annan notering, d v s Paulas födelsedag. Stort grattis till dig, Paula, på födelsedagen!!
Det blir inga semlor för min del idag, då jag i morse tog tag i det jag borde gjort för länge sedan - att anmäla mig till Viktväktarna! Jag kommer inte att gå på möten då jag känner att jag inte har tid för det, men de har, av det lilla jag sett hittills, en väldigt enkel och pedagogisk online tjänst som jag nu bestämt mig för att testa. Mitt mål är att gå ner 10% av min nuvarande vikt och det är precis det jag lagt på mig de senaste 2 åren. Wish me luck!!
Men innan jag börjar dela med mig av en massa "light recept" tänkte jag att ni skulle få ett lite annorlunda Semmelrecept istället, Lemon Curd Semlor.
Detta behöver du:

20 st stora Semlor

Bullar:

  • 50 gram jäst (för söta degar)
  • 175 gram smör
  • 5dl mjölk
  • 2 dl socker (160g)
  • 2 tsk stött kardemumma
  • 1 tsk salt
  • ca 1,5 l vetemjöl special (900g)
Gör så här:

1. Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölken. Värm till 37 grader.
2. Smula i jästen i en degbunke och tillsätt kardemumma.
3. Häll över mjölk- och smörblandningen och rör runt tills jästen löst sig.
4. Tillsätt mjölet under knådning, se upp så du inte får för mycket mjöl, då blir bullarna torra och jäser dåligt! Blanda ner salt och socker och arbeta ihop till en smidig deg.
5. Knåda nu degen i ungefär 15 minuter, helst med matberedare/ degblandare.
6. Låt degen jäsa till dubbel storlek i bunken, cirka 30 minuter.
7. Ta upp degen på bakbord och dela i bitar om cirka 80 gram. Rulla till bullar och sätt av på plåt med bakplåtspapper eller smord plåt.
8. Låt nu bullarna jäsa till dubbel storlek, cirka 50-60 minuter. OBS! Det är väldigt svårt att säga precis hur länge bullarna ska jäsa - det beror på en mängd saker. Men många jäser bullarna för kort stund och får då torra och kompakta bullar. Låt storleken på bullarna avgöra - de ska minst ha dubblat sin volym.
9. Grädda bullarna i nedre delen av ugnen på 225 grader i cirka 10 minuter. Låt svalna på galler.


Fyllning:

  • 2 ekologiska citroner
  • 2 ägg
  • 2 dl florsocker
  • 75 g smör
  • 3-4 dl vispgrädde
Gör så här:

1. Tvätta citronerna i hett vatten och riv av det yttersta av skalet. Pressa ur 1 dl saft.
2. Vispa ihop med ägg och florsocker i en kastrull och låt sjuda sakta tills krämen tjocknat.
3. Klicka därefter i smöret, ta kastrullen från värmen och låt smöret smälta innan du kyler krämen i vattenbad.
4. Skär av locket på bullarna och gröp ur inkråmet. Lämna cirka en centimeters kant.
5. Hacka inkråmet fint och blanda med lemon curden.
6. Fyll semlorna med blandningen, spritsa eller bred ut grädden ovanpå och lägg på locken. Pudra med florsocker.
Receptet har jag hittat på Semlor.nu

Äntligen har arbetsdagen kommit till sin ä...

img_6849 (MMS)

Äntligen har arbetsdagen kommit till sin ända... Orkar inte laga någon mat ikväll kände jag, så det fick bli en vända in på Sushi haket för lite Take Away denna måndag kväll. Missade ju kvällens avsnitt av "Halv åtta hos mig", så jag ska nog äta min kyckling cashew till programmet på Tv 4 Play. Ha en riktigt skön kväll och ses nog i morgon igen!!


Söndagsunderhållning

Ett par timmar i soffan tillsammans med Christian Bale och Mark Wahlberg. Dramat "The Fighter" handlar om boxaren "Irish" Micky Wards osannolika väg till världsmästartiteln i lätt weltervikt.
Christian Bale vann ju som bekant en Oscar för sin rollprestation i denna film, vid galan för en vecka sedan.
Sugna på att se en snutt? Kolla här.


Helt osannolikt effektiv i jakten på prese...

img_4754 (MMS)

Helt osannolikt effektiv i jakten på present till Paula. Snubblade över den på första försöket inne på DesignTorget, vilket innebar tid till övers för en lunch på Chinoise i Gallerian.


Dagens Jag

Dagens Jag... Nu iväg på födelsedagspresent-shopping.

God morgon, Lördag!!

Nya fräscha tulpaner i det blekaste rosa pryder köksbordet och ljusstakarna har fått flytta in i hörnet som ni kan se.

Ett, för mig, alldeles nytt livsstilsmagasin, fick följa med hem från senaste besöket på Ica Kvantum. Har inte hunnit bläddra i den än, men utseendet faller verkligen mig i smaken. Vitt, silver och ett svartvitt foto av Angelina Jolie på framsidan. Hoppas innehållet håller samma höga klass...

Inget får en på bättre humör än en ledig soldränkt lördag. Det är fortfarande kallt och ruggigt ute, men vad gör det, när solens strålar smeker en lite lätt och signalerar att våren faktiskt snart är här. Det finns ett ljus i änden av tunneln trots allt...
På dagens agenda står som vanligt lite småpyssel här hemma innan det är dags för en liten vända till Köpkvarteret för att inhandla en liten present till Paula som fyller år. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på än, men jag har ju flera timmar på mig att strosa i butikerna och bli inspirerad. Det är ju inte förrän på eftermiddagen jag ska iväg på hennes kalas...
Nu ska jag först ta och doppa mina händer i ett varmt bad och göra den där manikyren som jag borde gjort för länge sen. Mina händer ser rent ut sagt för jävliga ut. Torra, av all kartonghantering på jobbet och med små skärsår lite här och var, för att inte snacka om mina nagelband som är alldeles frasiga. Usch, säger jag bara... Men det är snart ett minne blott!
Ha en skön lördag och på återseende! Kram ♥

SMS-inlägg

img_5412 (MMS)


God kväll i stugorna! Nu är det äntligen h...

God kväll i stugorna! Nu är det äntligen helg och för min del en helt arbetsfri sådan. Ska bli så skönt att njuta av hela två dagars sammanhängande ledighet. Bloggen har betett sig minst sagt märkligt sedan blogg.se:s driftstörning tidigare i veckan, men nu ska väl ordningen vara återställd igen, hoppas jag. För min del blir det en snabb sväng in på Ringens köpcentrum innan det är dags för lite afterwork på Södermalm. Vad hittar ni på en kväll som denna?


Äntligen har jag fått ändan ur vagnen och ...

Äntligen har jag fått ändan ur vagnen och bokat en tid hos naprapaten. Jag har egentligen inga fysiska men, men brukar med jämna mellanrum försöka boka in en behandling i rent förebyggande syfte. Är lite förvånad över att jag lyckades få till det, för är det något jag är dålig på, så är det att boka in saker till mig själv. Det spelar ingen roll om det rör sig om ett naprapatbesök, tandläkare eller frisör - det är lika svårt oavsett. Märkligt, med tanke på att jag är oerhört handlingskraftig annars... Det ska bli intressant att se om jag blir nöjd med behandlingen eftersom jag blev tvingad att byta naprapat p g a att min ordinarie brutit handleden och aldrig mer kommer att kunna utöva sitt yrke. Tragiskt, men sant! Som sagt, vi får se hur det går.


RSS 2.0