Att fortsätta unna sig...

Just nu: Om man nu korkat upp lite rosébubbel, så konstaterar man efter en stund att man behöver lite tilltugg. Vad hittar jag i kylen? Jo, jordgubbar och hallonkesella, mums!! Finns det ett bättre sätt att avsluta en alldeles ordinär måndag?

Kommentarer
Postat av: Alessandra

Mysigt!

2011-05-30 @ 22:29:17
URL: http://alessandra.se
Postat av: Rebecca

Hej!Har varit bortrest några dagar (tog ett sista farväl till en medlem i vår familj), men sitter nu här och tittar ifatt på vad du haft för dig. Kan inte bli annat än inspirerad över alla dina fina bilder från ditt hem! Är skojigt och uppiggande och tack för att du delar med dig till oss som surfar här. :)Kram!

2011-05-31 @ 06:11:45
Postat av: Anki

Hej! Va gott det ser ut, visste inte att det fanns kesella med hallonsmak, det måste jag prova. Jag har varit iväg på semester (Kreta) i en vecka och så fort jag kom hem var jag tvungen att gå in och kolla här, jag blir så inspirerad, du verkar vara en riktig livsnjutare. Stor Kram till dej!

2011-06-04 @ 21:32:02
Postat av: Katja

Jo då och en med rabarbersmak finns det också - helt nya!

Vad skönt med lite semester och dessutom på varm och solig ort.

Ha det bra trots att du nu åter är tillbaka i vardagen. Det gäller att ta tillvara på de små stunderna eller sakerna och försöka piffa till tillvaron något, för att det inte ska vara tråkigt. Att unna sig är något jag blivit mycket bättre på de senaste åren. Kommer väl med åldern eller nåt kanske... :-) // Katja

2011-06-06 @ 07:01:01
URL: http://klorinhaxan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0