Fredagsvin, ryggskott, lördagsshopping och söndagsseg.

Bilden är lånad från nätet!


I torsdags började jag känna av att jag har en ländrygg och på fredagen var det fullt omöjligt att sitta utan att det skulle ta fem minuter att ta sig upp igen. Som tur är har jag varit ledig hela helgen och varvat insmörjning med Voltaren salva och Tigerbalsam ungefär 3 gånger per dag. Det verkar som att det har hjälpt  iallafall för jag känner mig betydligt mer rörlig idag än jag gjort de senaste dagarna.
I fredags passade jag på att smita något tidigare från jobbet och börja helgen med en rejäl Toast Skagen och en flaska vin på Erssons tillsammans med Teija som arbetar som sortimentssamordnare på vårat Huvudkontor. Trots att vi jobbar på samma företag så träffas vi alldeles för sällan, hon har fullt upp med sitt och jag med mitt, men i fredags fick vi till det och satt i några timmar och uppdaterade varandra om våra förehavanden sen sist vi sågs.
Väl hemma, strax efter nio, lade jag mig i soffan för att titta på tv och vaknade halv sex på lördagmorgonen fullt påklädd, tv:n var fortfarande på och lamporna lös i hela lägenheten. Vad hände egentligen? Två glas vin en fredagkväll och man däckar i soffan, ha ha! Jag tror bestämt att jag börjar bli gammal...
På lördagen åkte jag och min kompis Jenny iväg till Sickla för att hämta ut mitt paket från Neulash som kommit på fredagen. Det var så hysteriskt i Köpkvarteret denna lördag, så vi bestämde oss för att svänga förbiNacka Forum för att äta sen lunch och hälsa på Filip som vi visste jobbade och givetvis stödköpa några "bra att ha" flaskor.
Råkade gå förbi en butik på vägen tillbaka till bilen och det slutade med att jag vart ganska många tusenlappar fattigare. Tyckte visst att jag behövde unna mig själv några tidiga julklappar... Ni kommer att få se dem, så fort jag packat upp dem och knäppt några bilder, men jag kan säga att jag är väldigt nöjd med mina inköp och att de troligtvis varar resten av livet. Det intalar jag mig själv iallafall för att det ska kännas mer motiverat att jag spenderat så mycket pengar bara sådär.
Hann även med ett spontanbesök hemma hos Mamma Rosberg och Leffe som slutade med att vi blev bjudna rönnbärsgryta med fläskfilé och ugnspotatis och ett glas rödvin. Jättegott!!
Söndagen är ju som alltid i min bok, vilodag. Det innebär mestadels att jag inte får så mycket uträttat utan skrotar mest här hemma i mysbyxor eller i morgonrock. Så har det även varit denna söndag trots att det har varit helt fantastiskt höstväder med i princip klarblå himmel och strålande solsken. Borde kanske åtminstone tagit mig ut för en liten "prommis", men orkade inte.
Nu ska jag nog ta och koka mig en kopp té och fortsätta min slapparsöndag, för i morgon är det arbetsdag igen och en lång sådan. Kanske blir det en film eller nåt i soffan lite senare innan det är dags att krypa ner och få min skönhetssömn.
Må gott och ses snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0