Nybäddat med Durance Heliotrope

Passade på att bädda rent med de nya satinlakanen från Hemtex som inhandlades i helgen. Som ni kanske ser har jag slarvat lite, eftersom lakanen varken är strukna eller manglade denna gång, men orkade inte boka en tid i tvättstugan utan det fick bli en omgång här hemma helt enkelt. Inte alls likt mig, men men...
Jag behöver verkligen inte fler bäddset till detta hushåll, eftersom linneskåpet är proppfullt trots att jag gav bort en hel säck till min syster när jag flyttade. Trots detta, kunde jag inte motstå 2 set vid mitt senaste besök på Hemtex och dessutom var det ju fyndpriser på dessa grå, plus att ett svartvitt set fick följa med hem också.

De små söta stjärnskålarna på sängborden kommer från Granit och hör till deras julsortiment.

Sprayade mina nytvättade lakan med en textilspray från Durance i doften Heliotrope. Doftar alldeles ljuvligt i sovrummet efter denna behandling.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Hi, hi, känner igen det där med sängkläder. Av nån märklig anledning köper vi gärna sådana, men handdukar däremot får vi "tvinga" oss att köpa. ;)



Så himla härligt när du visar bilder från ditt hem; det är så fint. :) Jag blir inspirerad och glad. Tack snälla för det!



Kram på dig!

2010-12-15 @ 06:15:08
Postat av: Katja

Ja visst är det konstigt att man alltid tycks behöva sängkläder? Fast jag är precis likadan vad gäller handdukar också...



Tack snälla du för komplimangerna!! Det är kul att någon annan uppskattar mitt hem också.Min kära syster brukar kalla mitt hem för "porslinshemmet" lite skämtsamt.



Kram, Katja

2010-12-15 @ 17:22:41
URL: http://klorinhaxan.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Så jäkla snyggt med Cindy-lamporna på de snygga nattduksborden, tummen upp verkligen!!! Blir sugen på dem jag också :-)

2010-12-17 @ 11:53:30
URL: http://www.bloggfamiljen.se/?blog=starwoman
Postat av: Anna - Starwoman

Förresten blev nyfiken på textilsprayen också, farligt att kika in här ;-)

2010-12-17 @ 11:54:37
URL: http://www.bloggfamiljen.se/?blog=starwoman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0