Sista novemberdagen...

Nu känns sovrummet som ett sovrum, när mina Cindy-lampor och sängborden äntligen kommit på plats.

Eftersom sängborden från tyska Hülsta, som jag bloggat om tidigare, inte finns att köpa i Sverige, fick jag hitta på en annan lösning helt enkelt. För några veckor sedan besökte jag återigen den svenska möbeljätten och kom hem med 2 st väggskåp, 8 st ben och två vitrinluckor och voilá, 2 sängbord hade skapats.

God kväll i bloggvärlden!
Ledig tisdag igen och lunchdejt med Robin på Vapiano avklarad. Hade faktiskt inte varit på denna restaurang tidigare trots att jag bara hört gott om den. I och med att Robin arbetar bara ett stenkast från restaurangen passade det sig alldeles ypperligt att vi intog vår lunch där och jag måste säga att jag tyckte att det var ett riktigt trevligt ställe med ett lite annorlunda upplägg än vad man är van vid. Maten tillagas vid beställning och notan laddas på ett litet plastkort, som man tar med sig till kassan på vägen ut. Miljön är rätt avskalad och avslappnad och det uppskattar ju en minimalist som jag. Ska definitivt ta och besöka stället igen, kanske för en vinlunch eller middag vid ett senare tillfälle.
Nu dags för ett sprillans nytt avsnitt av "The Event", en kopp kaffe och årets första lussebulle. Dock inte hembakade denna gång... Har inte riktigt hunnit med att ta tag i det än, men snart så.
Hade för avsikt att baka lite julinspirerade cupcakes idag (pepparkaksmuffins med kardemummafrosting), men inspirationen försvann ut i tomma intet, så det får bli en annan dag helt enkelt.
Ha en skön kväll, så ses vi väl snart igen!?

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Halloj Katja!



Übersnyggt!!! Det blev ju verkligen skitbra! :) Smart att bygga utav IKEA:s "delar", när det kom till sängborden. Lamporna är ju häftiga och alltihop blev helt i min smak. :) Sen måste jag fråga vad det är för coola stjärnor du lagt på ena sängbordet -ser ju nästan ut som pepparkaksmått ovanifrån (-tack för idén!) men det är vita skålar va? Finns de fortfarande att köpa nånstans tror du?



Hi, hi, snacka om att jag blev eld och lågor över dina inspirerande bilder såhär på morgonkvisten! ;)



Kram från Rebecca

2010-12-01 @ 06:09:23
Postat av: Katja

Hej Rebecka!

Tack för dina fina ord! Jag blev faktiskt väldigt nöjd med slutresultatet själv...

Stjärnskålarna köpte jag på Granit för några tjugolappar för 3-4 veckor sedan, så de borde nog finnas kvar. De har en massa fina uppläggningsfat/ljusfat också för i princip inga pengar alls, så skynda iväg och fynda!!



Kramar, Katja

2010-12-01 @ 14:58:58
URL: http://klorinhaxan.blogg.se/
Postat av: Rebecca igen

Hej igen!



Tusen tack för ditt svar! :) Ja då vet jag var jag ska leta.

Härligt att höra att du även själv blev nöjd med slutresultatet i sovrummet, för det var verkligen supersnyggt! :)



Ha en fin dag!

Kram!

2010-12-02 @ 05:35:44
Postat av: Therese

Är det min exmake du är ute och lunchdejtar?

2010-12-02 @ 21:57:46
Postat av: Therese

???

2010-12-07 @ 20:18:21
Postat av: Katja

Therese: Ja, det stämmer.

2010-12-07 @ 21:24:49
URL: http://klorinhaxan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0