Slapparsöndag

Tillbringar nog söndagen i soffan läsandes nya Elle och Plaza Kvinna som damp ner i brevlådan tidigare i veckan, men som jag inte ens hunnit öppna än. Igår när jag slutat jobbet, passade jag på att fylla på förrådet här hemma med två nya halvflaskor och en ny chilensk Pinot Noir.
Halvflaskorna tycker jag är otroligt behändiga, när man som jag, lever själv.

Återigen söndag eftermiddag och helgen har än en gång varit alldeles för kort i mitt tycke.
Varannan vecka jobbar jag ju som jag säkert nämnt tidigare, lördagen också, så då blir det ju bara en helledig dag under helgen. Det innebär att det oftast inte blir så mycket inplanerat för söndagen och det tycker jag är skönt. Att bara "lulla" omkring här hemma, vila och kanske se en film eller två.
Tvättmaskinen snurrar för fullt här hemma för tillfället och jag borde nog ta en vända med dammsugaren också så småningom, men väntar nog med det en stund och väljer soffan och mina nya tidningar istället.
Vad gör ni på söndagar? Har ni också söndagen som vilodag?
Är just nu i valet och kvalet om jag ska passa på att köpa lamporna jag nämnde i ett tidigare inlägg, eller inte. Såg att möbelbutiken Home in Harmony hade 15% rabatt på belysning just nu, men för tillfället har jag ju inga sängbord, så frågan är var jag ska ställa de fina Cindy-lamporna från Kartell, om jag köper de redan nu. Jag kommer ju ändå att vilja ha dem, så det kanske är lika så bäst att slå till, när man kan tjäna några kronor?
Ha en riktigt skön vilodag, så ses vi snart igen!

Kommentarer
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Härligt du fyllt på med goda flaskor, perfekt när man vill ha vin tips kan man fråga dig med andra ord =)Tycker du ska slå till på lamporna, 15% är ju riktigt bra rabatt och ska du ändå köpa dem så man kan ju säga att du tjänar pengar (så brukar jag resonera, haha!)Kan du inte ha dem i ngt fönster eller i värsta fall låta dem stå i sina kartonger tills du köpt sängbord.Nu är det läggdags, stor kram

2010-10-10 @ 22:45:06
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Hej Katja!Ja, jag hade slagit till på de hätfiga lamporna om jag redan bestämt att jag skulle ha dem. :) Sedan hade jag antingen haft en på golvet vid sängen, så jag kunde läsa lite kvällslektyr, och den andra i fönstret. Alternativt kolla så de funkade, men låta dem ligga kvar i kartongen tills sängborden var fixade. Eller om jag hade ha ett eller två provisoriska sängbord/pallar eller likn i gömmorna, så hade jag så klart ställt lamporna på dem så länge. :)Kram o ha en fin dag!

2010-10-11 @ 05:54:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0