Ooooh, what a beautiful day - Not!!


Dessa små skönheter med namnet Cindy från Kartell går jag för tillfället och suktar efter till mitt sovrum.
Först måste sängen på plats och nattduksbord hittas innan jag överhuvudtaget ens bör fundera på att släpa hem några lampor...


Denna första arbetsdag efter fyra veckors semester var oerhört behaglig. Tillbringade hela dagen (8-13), på kontoret med att gå igenom mail och läsa igenom all information beträffande budgetarbetet som kommer att pågå de närmsta veckorna. Samtidigt ska jag hinna beta av 140 ansökningar till en heltidstjänst och planera in medarbetarsamtal för drygt 20 anställda. Jag har en minst sagt hektisk tid framför mig här, så det är tur att man är ordentligt utvilad iallafall.
Sprang in på Ica Kvantum en snabbis för att fylla på med lite "bra att ha hemma"-varor inför leveransen av min första matkasse från Lina.
Väntar med spänning på att kassen med ingredienserna till den närmsta veckans middagar och lunchlådor ska komma som utlovats idag mellan 17-22. Har fått en förhandstitt på matsedeln på mailen och jag måste säga att maträtterna lät riktigt goda faktiskt. Eller vad sägs om till exempel, persiljekryddad kyckling med kantareller och blomkålspuré eller citronbräserad fiskgryta på sej och rotfrukter med rågbröd, bara för att nämna några av maträtterna?

Hann också in en sväng i favoritaffären Indori för att kika efter nattduksbord och Atlantis för att betala min säng som äntligen har kommit och levereras hem till mig på onsdag efter lunch.
När jag kom ut ur affären hade visst himlen öppnat sig. Inget paraply, 5 minuters promenad till busshållplatsen och jobbpapper i en papperskasse. Ingen hit!!  Ni kan ju tänka er hur jag och mina papper såg ut när jag klev på bussen för att åka en hållplats. Men jag måste ju säga att jag hade ju ändå tur med att min kasse rasade sönder och samman när jag väl klivit på och inte innan. Något positivt kan man ju hitta i allt...
Nu en kopp kaffe, en liten "pums" i soffan och därefter funderar jag på att laga kyckling Masala med ris till middag. Vi får väl se vad som hinns med helt enkelt.
Senare ikväll dags för nya avsnitt av både Halv åtta hos mig och Biggest loser Sverige.
Ha en fortsatt bra måndag och ses snart igen!!

Kommentarer
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Älskar också lampan Cindy från Kartell, snygg! Vad kul att du ska få din nya säng levererad i veckan, det är ju så skoj med nya möbler och få fixa och dona hemma =)



Är så nyfiken på matkassen du ska få, är du möjd så kanske vi ska testa det också framöver, verkar smidigt och maten/recepten lät supergott ju!



Ha en fin kväll där du befinner dig en trappa ner ;-)



Kram/Anna

2010-09-13 @ 18:49:49
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Katja

Ja, jag väntar med spänning!! Rapportering kommer givetvis att ske när jag provlagat recepten, men har bara hört gott om kassen.

By the way, såg dig och maken igår kväll uppe vid Sickla Kaj - du är ju så söt med din lilla mage!!



Kram, Katja

2010-09-13 @ 19:48:52
URL: http://klorinhaxan.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Häftiga lampor, måste jag säga! Förstår att du suktar efter dem. :) Hoppas allt faller på plats sovrumsmässigt snart i alla fall, så du får gå vidare till det roliga piffandet. :)



Låter så klart spännande med Lina-matkassen också! :)



Kram!

2010-09-14 @ 18:49:28
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Jaså, såg du oss i söndags, var det vid Coop tro.. var precis när vi kom hem från västkusten som vi svängde förbi där. Jag missade dig =)



Hoppas du har en fin kväll!



Kram/Anna

2010-09-14 @ 19:39:50
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Katja

Anna: Ja, det var vid Coop, men jag satt i bilen och åkte förbi, annars hade jag ju sagt hej!!



Rebecka: Visst är de fina de små lamporna...

Lagade min första rätt igår och det var faktiskt riktigt gott. Vi får se hur de övriga rätterna är, men det bådar ju gott i allafall.



Ha en riktigt skön kväll!!



Katja

2010-09-14 @ 19:58:44
URL: http://klorinhaxan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0