Något udda kombo, kanske? Havregrynsgröt p...

img_5194 (MMS)

Något udda kombo, kanske? Havregrynsgröt på 3 dl mjölk och 1 dl havregryn, toppad med en matsked jordnötssmör. Mina vänner tycker jag är knasig, men jag tycker att det är gott!! Har ni några udda kombinationer som ni gillar?


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Hi, hi, kul kombination, det är ju så jag måste prova nångång! :)Men du, apropå rottingsoffan du skrev om här under; Hur kom det sig att den blev över? Fick den inte plats på balkongen eller har den hängt med från tidigare boende och inte passar där du bor nu? Åh, balkonghäng förresten -vad jag längtar!!! :)Kram på dig!

2011-02-23 @ 05:49:11
Postat av: Katja

Hej,

Ja, det där med rottingsoffan är en lång historia som fortfarande framkallar ren ilska hos mig.

Hade ursprungligen beställt 2 st tvåsitssoffor med en leveranstid på drygt en vecka. Efter drygt 2 veckor ringer de från möbelfirman (som jag aldrig kommer att sätta min fot i fler ggr) och säger att de är slut, trots att jag redan betalt allt. Vi kommer överens om att jag istället ska ha en tresits, två fåtöljer och ett bord, med leverans nästkommande vecka. När varorna enl överenskommelse ska levereras, har de bara med sig hälften av mina betalda varor och nu börjar jag bli riktigt irriterad. Försöker få tag på firman vars Kundtjänst har öppet några timmar per dag, men lyckas inte i första taget. Skickar flera mail, ringer igen och när jag slutligen får tag på dem, får jag en harang med bortförklaringar. Bokar ny tid för leverans och får denna gång ytterligare bara delar av det som är beställt. Bråk igen och jag hotar med polisanmälan och Allmänna reklamationsnämnden, varefter de levererar resten + ytterligare en tresitssoffa och ytterligare ett bord. Ringer och mailar och påtalar detta, men de har än idag inte hämtat soffan. Avbokade resten av de beställda varorna, krävde ersättning för förlorad arbetsinkomst och att pengarna skulle vara insatta på mitt konto senast ett visst datum annars skulle jag definitivt gå vidare med ärendet och inte ge mig förrän jag fått upprättelse. Till saken hör, att jag skickade en handfull mail, ringde Kundtjänst säkert 10 ggr, men de vet inte ens vad kundservice är. Hoppas att företaget går i konkurs och att folk googlar företaget innan de får för sig att handla där.

Kram!!

2011-02-23 @ 13:15:40
URL: http://klorinhaxan.blogg.se/
Postat av: Rebecca igen

Men jösses! Vilket företag! :( Det är inte klokt. Har hört en del historier från vänner och bekanta om beställda och betalda möbler, men inget av denna kaliber!

Jättebra att du stod på dig så pass mycket som du gjorde. Verkligen! Och jag förstår precis -man blir så arg och även om man samtidigt blir trött och bara vill skita i det, så tänker man ju att det är precis det de vill; att man inte ska orka krångla.Förstår att du fortfarande blir arg bara av att tänka på det. Hoppas du lyckas bli av med soffan och bordet på Blocket eller något. :) Och jag skulle heller aldrig mer sätta min fot hos det företaget. Jag skulle dessutom skriva upp dem på "svartlistor" på nätet och berätta för alla jag kände.Kram på dig!

2011-02-24 @ 05:55:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0