Att tillbringa dagen runt Union Square


Ett par översiktbilder på Union Square tagna från Filene´s Basement, ett varuhus fyllt med märkeskläder från förra säsongens kollektioner.
Nu ser det ju inte speciellt trevligt ut eftersom det var en regnig och grå dag, men när solen är framme är Union Square ett av favoritplatserna på Manhattan. Alltid väldigt livligt och de flesta affärerna du kan tänkas vilja besöka finns i krokarna. Dessutom hittar du en hel del trevliga restauranger runt omkring Union Square.
Filene´s är fyllt med mycket skräp, men har man lite tålamod så kan man hitta lite smått och gott bland de överfyllda ställningarna.
En välputsad silverstaty föreställande Andy Warhol.
Några besök på Sephora har det blivit för min del på denna resa, men har tyglat mig själv rätt ordentligt och inte köpt på mig mer än absolut nödvändigt. Inte en enda duschcreme från Philosophy fick följa med hem denna gång. Fick välja mellan att släpa hem lite ljus och rumsprayer från Yankee Candles eller duschcreme och valet föll på de förstnämnda.
Konstaterade att det fanns Vapiano även i New York. Samma inredningsstil och koncept som hemma, så pasta kyckling Alfredo fick det bli till tidig middag efter shoppingen.

Kommentarer
Postat av: Liw

inte aaaaalls avis!

2011-05-19 @ 20:24:49
URL: http://finalyan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0